Turnaj ve Rtyni

 
Pár slov trenéra : Turnaj ve Rtyni měl určitě pozitiva ale také mnoho negativ.
 
Rtyně - Rudník 
 
V tomto zápase byli zcela odlišné dva poločasy. Musím přihlédnout k tomu že to byl první zápas a kluci snad ještě spali. V prvním poločase jsme si míče moc neužili, jelikož ho měli domácí v 90% na noze a Rudníku ho nechtěli moc půjčit. Ve druhé půlce kluci zvýšili na obrátkách a domácím se dost vyrovnali nic méně to nestačilo než na dvě branky. Ale za druhý poločas si kluci zaslouží pochvalu.
 
Dvůr Králové - Rudník
 
Když jsem kluky chválil za druhý poločas se Rtyní tak tento zápas byl naprostou tragédií. Kluci byli velmi špatní a to je ještě slabé slovo. Neplnili to co měli a výsledkem bylo sedm branek za pouhých cca 6 minut. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu a nemůžu tady za nic pochválit. Konečný výsledek 11:1 mluví za vše.
 
FK Poříčí - Rudník
 
Nevím co se klukům honí v hlavě ale do tohoto utkání nastoupil uplně jiný tým než v předchozím zápase. Rozdíl byl ve všech ohledech. Kluci měli z fotbalu radost. Běhali, nahrávali a bojovali. Přestože o poločase prohrávali 1:2 tak ve druhém poločase ještě malinko přidali a odměnou jim bylo první jarní vítězství. Za tento zápas chválím celý tým nic méně za celý turnaj mohu vyzdvyhnout výkon Nicolase Kadéta, který mě velmi příjemně překvapil.
 
 

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.